Iedereen is wel bekend met het programma Excel van Microsoft. Een heel handig en veelzijdig programma dat u veel werk uit handen kan nemen. Helaas ervaren veel mensen problemen met Excel. Dit kan van alles zijn: van opstartproblemen en corrupte bestanden tot verkeerd gebruikte formules waardoor het hele systeem in de war raakt. Erg vervelend, want als Excel niet naar behoren werkt kan dit grote gevolgen hebben. Uw boekhouding klopt niet meer of uw klantenbestand is niet meer te raadplegen. Kleine problemen met Excel kunt u waarschijnlijk zelf oplossen met behulp van Google. Hier kunt u veel tips vinden. Komt u er niet uit of het is probleem complexer dan u in eerste instantie dacht? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik ga voor u op zoek naar het probleem en stop niet tot ik het opgelost heb.

Problemen met Excel
null

Eenvoudig met Excel

Door de jaren heen zijn deze bestanden vaak complex opgebouwd terwijl dit eenvoudiger kan.
null

Automatisch met Excel

Vrijwel alles binnen Excel kan geautomatiseerd worden.
null

Hulp met Excel

U wilt graag met excel aan de slag, maar weet niet precies hoe u dit moet doen.
null

Van data naar inzicht

Van inzicht naar verbetering & van verbetering naar het besparen van zowel tijd als geld.

Soorten problemen met Excel

Van het bijhouden van uw financiële administratie tot het maken van tabellen en formulieren in eigen huisstijl. Maar ook voor het analyseren van rapportages en het creëren van complexe productieplanningen: het zijn maar een aantal van de talloze mogelijkheden die Excel biedt. Miljoenen bedrijven over de hele wereld hebben Excel dan ook in hun hart gesloten en kunnen niet meer zonder. Zodra er problemen met Excel ontstaan kan dit dan ook grote gevolgen hebben. Doordat het een complex programma is, is het helaas ook gevoelig hiervoor. Veel voorkomende problemen met Excel zijn onder andere: Excel reageert niet meer, opstartproblemen, foutmeldingen met formules en het blokkeren van Excel. Ervaart u één of meerdere van deze problemen? Of een probleem van een hele andere aard? Dan help ik u graag verder. Ik heb jarenlange ervaring met Excel en weet als geen ander mijn weg te vinden in dit programma. Uw problemen met Excel zie ik als een uitdaging die ik niet uit de weg ga.

Problemen met Excel

Waardoor ontstaan problemen met Excel?

Problemen met Excel kunnen op allerlei manieren ontstaan. Het kan aan het programma zelf liggen of aan de gebruiker. Het is dus zaak om dit goed uit te zoeken alvorens men gaat proberen het probleem op te lossen. Veel problemen kunt u zelf oplossen. Een veel voorkomend probleem zoals opstartproblemen liggen vaak aan het niet gebruik maken van de meest recente versie van Excel. Dit is simpel op te lossen, maar helaas is dit vaak niet te oorzaak van alle problemen met Excel. Doordat in bedrijven vaak meerdere mensen in één bestand werken, worden formules constant aangepast of uitgebreid. Niet iedere werknemer is even ervaren met Excel. En dat is niet zo vreemd, want Excel is een zeer complex programma en de mogelijkheden zijn eindeloos. Dit heeft als gevolg dat onervaren mensen niet weten hoe alles precies werkt. Excel is zelfs voor de meest ervaren gebruiker vaak nog een moeilijk te doorgronden puzzel. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring met dit programma en daardoor kent het nog maar weinig geheimen voor mij. Al veel bedrijven heb ik kunnen helpen met hun problemen met Excel. Wilt u weten wat ik allemaal voor die bedrijven heb kunnen betekenen? Lees dan mijn business cases.

Bij problemen met Excel kan Bouwmeester Consultancy u helpen

Ik ben een van de gelukkige personen die van zijn passie zijn werk heeft kunnen maken. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Al veel bedrijven heb ik mogen helpen met hun problemen met Excel. Ik bijt mij vast in ieder probleem en laat pas los op het moment dat het opgelost is. Ik blijf mij ontwikkelen en leer nog iedere dag bij. Daarom mag ik mij nu met trots een echte Excel expert noemen. Geef mij een probleem en ik los het voor u op! Dus ervaart u problemen met Excel? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem contact op!

    Mijn diensten

    - Ontwikkelen van complexe formules
    - Omzetten van data
    - Uren en project registratie