In Nederland werken tienduizenden bedrijven dagelijks met Excel. Een veelzijdig programma die veel toegevoegde waarde kan hebben voor je bedrijf. Deze veelzijdigheid zorgt er echter ook voor dat Microsoft Excel voor ongetrainde gebruikers een onoverzichtelijk en complex programma kan zijn. Als Excel expert weet ik daar als geen ander alles van af. Ik zet mij als ervaren Excel specialist namelijk dagelijks in om bedrijven te helpen met het besparen van tijd en geld. Overbodige en verkeerde formules en werkwijzen in Excel resulteren in tijdverspilling. Wanneer het Excel gebruik geoptimaliseerd wordt, komt er meer tijd vrij wat besteed kan worden aan zaken die bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Zo draagt het optimaliseren van Excel workflows door middel van het inzetten van een Excel specialist bij aan het behalen van commerciële en strategische doelstellingen.  Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Excel Specialist
null

Eenvoudig met Excel

Door de jaren heen zijn deze bestanden vaak complex opgebouwd terwijl dit eenvoudiger kan.
null

Automatisch met Excel

Vrijwel alles binnen Excel kan geautomatiseerd worden.
null

Hulp met Excel

U wilt graag met excel aan de slag, maar weet niet precies hoe u dit moet doen.
null

Van data naar inzicht

Van inzicht naar verbetering & van verbetering naar het besparen van zowel tijd als geld.

Waarom MS Excel specialist

Ontzettend veel bedrijven werken dag in en dag uit met Excel, het populaire programma van Microsoft. Het is dan ook vanzelfsprekend dat sommige bedrijven jaarlijks duizenden uren in dit complexe programma besteden. Het optimaliseren van werkwijzen door een MS Excel specialist kan hiervoor grote gevolgen hebben. Hierdoor wordt er veel tijd bespaard en worden onnodige fouten voorkomen. Als MS Excel specialist kom ik veel bedrijven tegen met complexe Excel bestanden waarin honderden formules vermeld staan. Een kleine fout vroeg in de keten binnen dit spinnenweb aan formules kan veel invloed hebben op de uiteindelijke data die eruit komt. Als MS Excel specialist help ik bedrijven deze bestanden te optimaliseren en waar mogelijk zelfs te automatiseren. Dit maakt uw werk een stuk makkelijker. Klinkt goed toch? Meer weten over wat ik voor bedrijven heb mogen betekenen? Bekijk dan mijn business cases.

Excel specialist

Excel specialist diensten

Als Excel specialist met meer dan 5 jaar aan ervaring pas ik mijn diensten aan de specifieke situatie aan. Ik help bedrijven met maatwerk oplossingen. De veelzijdigheid van Excel resulteert er namelijk in dat het door duizenden bedrijven anders wordt toegepast. Enerzijds een enorme luxe, anderzijds zorgt deze veelzijdigheid ook voor complexiteit. Als Excel specialist ben ik echter volkomen thuis in deze software. Deze kennis zet ik in tijdens uiteenlopende diensten. Zo heb ik in het verleden bedrijven mogen ondersteunen en bijsturen bij het opstellen van periodieke rapportages, het creëren van productie planningen, het bijhouden van uren registraties en het ontwikkelen van complexe formules. Samen hebben we honderden uren bespaart waardoor ambitieuze bedrijven dichter bij hun commerciële doelstellingen kwamen. Meer weten? Lees dan meer over mij.

Excel specialist Bouwmeester Consultancy

Onder de naam Bouwmeester Consultancy ben ik zelfstandig werkzaam als Excel specialist. Dit maakt mij flexibel inzetbaar en betaalbaarder dan grote consultancy bedrijven. Mijn lagere uurtarief betekent echter niet dat u inlevert op kwaliteit. Met meer dan 5 jaar aan ervaring in Excel voeg ik als Excel specialist toegevoegde waarde aan uw bedrijf toe. De alleen maar positieve reacties op samenwerkingen in het verleden garanderen een goede samenwerking. Benieuwd hiernaar? Bekijk dan de recensies die ik de afgelopen periode enthousiast heb mogen verzamelen. Zien we elkaar snel?

Neem contact op!

    Mijn diensten

    - Ontwikkelen van complexe formules
    - Omzetten van data
    - Uren en project registratie