Excel is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de meeste bedrijven. En toch kennen de meeste mensen alleen de basis van dit veelzijdige programma van Microsoft. Want wist u bijvoorbeeld dat Excel ook dashboards kan creëren? Als Excel expert ken ik alle geheimen en weet ik mijn weg als geen ander te vinden. Excel is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een rekenprogramma welke de gebruiker helpt met complexe financiële berekeningen. Maar door de vele mogelijkheden die dit programma biedt, kan het ook complex worden voor de onervaren gebruiker. Ook de vele formules die Excel kent, is iets waar men zich goed in moet verdiepen. Eén verkeerd gebruikte formule kan namelijk tot ver in het systeem doordringen waardoor er alsmaar meer fouten ontstaan. Als Excel expert weet ik deze fouten op te sporen en voor u op te lossen. We kijken samen naar wat er anders en eventueel beter kan in uw bestanden. Ik zorg er voor dat alles weer naar behoren werkt, zodat u uw kostbare tijd in andere zaken kunt steken. U mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen als u vragen heeft over het optimaliseren en verbeteren van uw Excel bestanden.

Excel Expert
null

Eenvoudig met Excel

Door de jaren heen zijn deze bestanden vaak complex opgebouwd terwijl dit eenvoudiger kan.
null

Automatisch met Excel

Vrijwel alles binnen Excel kan geautomatiseerd worden.
null

Hulp met Excel

U wilt graag met excel aan de slag, maar weet niet precies hoe u dit moet doen.
null

Van data naar inzicht

Van inzicht naar verbetering & van verbetering naar het besparen van zowel tijd als geld.

Wat kan een MS Excel specialist voor u betekenen?

Als Excel expert heb ik jarenlange ervaring op het gebied van MS Excel. Mijn passie voor dit vak gaat ver, want ik bijt mij vast en stop niet tot ik de oplossing gevonden heb. Ook ik leer nog ieder dag bij en daarom mag ik me tegenwoordig met trots een echte Excel expert noemen. Problemen met Excel? Ik ga samen met u kijken wat we kunnen verbeteren aan de processen binnen uw bedrijf. Vrijwel alles in Excel kan namelijk geautomatiseerd worden. En dat scheelt veel tijd. Deze tijd kunt u steken in andere belangrijke zaken die ook veel van uw aandacht opeisen. Ook kan ik u helpen om zélf een Excel expert te worden. Ik kan u leren hoe u tabellen, spreadsheets en formulieren in de huisstijl van uw bedrijf kunt maken. Door uw eigen huisstijl door te trekken in deze bestanden krijgen uw klanten een goede (eerste) indruk. Het ziet er namelijk professioneel en deskundig uit.

De voordelen van het inhuren van een MS Excel specialist

Veel mensen denken dat ze een Excel expert zijn en precies weten hoe het programma werkt. Toch is niets minder waar. Om alle trucjes en geheimen te kennen, heb je jarenlange ervaring nodig en dien je veel uren te steken in dit programma. En dat is precies wat ik gedaan heb. Zelfs de meest ervaren mensen kan ik nog veel leren en staan versteld van de geheimen die ze zelf nog niet ontdekt hebben. En dat zegt wat over hoe veelzijdig en ingewikkeld Excel is. Ik kan niet alleen uw huidige bestanden optimaliseren, ik kan ook overzichtelijke tabellen en rapportagemogelijkheden ontwikkelen. In het verleden heb ik als MS Excel specialist al veel bedrijven mogen ondersteunen bij het ontwikkelen en analyseren van rapportages, het opstellen van uren registraties, het creëren van (ingewikkelde) productieplanningen en het ontwikkelen van complexe formules. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan mijn business cases.

Bouwmeester Consultancy is dé MS Excel specialist

Een aantal jaren geleden heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en ben ik mijn eigen onderneming gestart. En daar ben ik trots op! Met veel plezier loods ik bedrijven door de ingewikkelde processen van MS Excel. Ik geef alles voor een 100% klanttevredenheid en ik ben er dan ook enorm trots op dat dit mij tot heden nog altijd gelukt is. Ik luister naar uw wensen en vertaal deze naar mogelijkheden. Als Excel expert wil ik me samen met u inzetten om uw bedrijf naar het hoogste niveau te tillen. Omdat ik als zelfstandige werk kan ik een lager uurtarief rekenen dan andere consultancy bedrijven. Dit betekent echter niet dat ik minder kwaliteit lever. Integendeel! Ik blijf mij nog iedere dag ontwikkelen zodat ik u optimaal tot dienst kan zijn. Bent u benieuwd naar wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Dan nodig ik u uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen om te kijken of ik van u ook een Excel expert kan maken!

Neem contact op!

    Mijn diensten

    - Ontwikkelen van complexe formules
    - Omzetten van data
    - Uren en project registratie